CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, February 4, 2009

Holidae Updates

WEEKEND RETREAT at Istana Kudakuda Emas
Wah, sgt dekat to our house percutian kali ini... just a breath away la org kate! Percutian 2 hari 1 mlm ni disponsor oleh baba... takde pape sgt yg dilakukan kecuali mkn2, minum2, jln2, rehat2, tgk tv (yg juge boleh dilakukn di rumah) dan berposing-posing smbil di ketik2 cameranya (yg juge boleh dilakukan di mana mana)... istana kudakuda emas ini mmg cantik.. kalau boleh evry detailing kt tempat ni mesti ade gambar kuda... sangat taksub dgn kuda owner istana ini... thank you baba!!! xoxo.




_________________________________________

NENEK'S RECOVERY

After all the blood tests and observations for almost half a year, the goitre (sized as big as an orange) at nenek's neck was succesfully removed... Thank God she's now able to talk + eat as usual... Alhamdulillah....


Get well soon, nenek!

__________________________________________


AKAK HOT!
while waiting for nenek yg sedang berjuang di operation theatre, aku ternampak kelibat seseorg yg kukenali sedang menolak troli.. tak sempat mengeluarkn camre prosumer aku.. lalu, camre henpon pon jadilah... auwww!!! cube teka? siapekah die??
haha, inilah kwnku mizah a.k.a pharmacist yg bkerja di Hospital Putrajaya. bravo babe! bz gile keje kat sepital ni... tgk la.. tolak troli pon laju jer... ahuks~
.
.
.
.
okey, dat's all folks!

2 comments:

zatihazira said...

ahahhaahhaha.sial je amal. penat aku pk sape.

Anonymous said...

hahaha.perlu la.tak bergaya lgsg tolak troli =P