CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 30, 2009

Online Contest - Senyuman Ceria Si Comel

Tengah syok-syok merayau2 kt dunia cyber, terjumpa plak online contest yang sangat menarik...I LOIKE ganjarannya, maka saya pn create entry ini. So here goes;

Online contest ni dianjurkan oleh SMILEYKIDZ... sila klik di sini / gambar di bawah.

15 October - 31 October 2009 jam 11:59pm

Untuk memenangi contest ini, beberapa perkara perlu dilakukan, seperti berikut:

1. Saya telah menjadi follower SMILEYKIDZ.
2. Saya telah meng-add SMILEYKIDZ di bloglist saya.
3. Saya telah meletak banner contest ini di sidebar blog ini dan me-linkkannya.
4. Saya telah membuat entri untuk contest ini. (inilah dia... tengah buat)
5. Saya telah meng-upload gambar anak saya yang paling comel... sila lihat bawah... comel, bukan? :)

Nama: Puteri Zara Adeena

Umur: 5 bulan 21 hari



Gambar di atas telah di-shoot di sebuah taman di Precint14 Putrajaya. (penganjur tak suruh explain pun pasal gambar di atas, tapi saya saje saje je bagitau....)


sekian, terima kasih. :)


______________________________________

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:


Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~
******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

1. Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
2. Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
3. Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
4. Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
5. Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
6. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
7. AMARAN: no link back will be disqualified
8. Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.

Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
1. Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
2. Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
3. Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
4. Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
5. Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
6. Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
7. Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
8. SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
9. SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
10. Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
*******************************************

6 comments:

.miss d'ieyna arshad. said...

comel nya zara.mcm mummy dia juga..=)

CuppyCakeMommy said...

besarnya gelak dia..nak lawan dgn mia la tu

Zezzatty said...

mmg ceria senyuman zaraaaa :D

comeyl sungguh!

aunty doakan zara menang k...amin..

mwahhs!

wina said...

salam kenal & gud luck! :-)

~nannoor said...

Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!!
:)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography

~nannoor said...

Salam

Tahniah!! Si comel anda telah terpilih untuk Top20.

Sila lawati Smileykidz untuk mendapatkan cara2 untuk redeem hadiah anda.

tq!