CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 16, 2009

dulu - dulu

tatkale berjalan2 kt frenster kwn2... terjumpe pic ni kt frenster mujahid.. gile lame gmbr ni.. zaman mude2 org kate... teringin nk up sbb tak sangke masih ade yg ade gmbr ni... i mean dlm frenster dorg... takpn i am d only one yg takde,.. huhu.. pepepun, zaman mude remaja begini takkn ku lupakan smpai bile2.. seronok sgt! carefree~
tym tu sume single... (percintaan aku ngn megat masih dlm stage gitu2 la org kate! haha)... aku ingt lagi, bakar2 ayam tym hujan.. punye la susah bdak2 laki nk hidupkn api.. tp berkat kesungguhan, berjaya la jugak... lepas tu, mkn spaghetti... muja keloloh gile smpai tertumpah tumpah... tak dilupakan juga aksi2 censored kwn2 aku ni.. yg plg dahsat muja... yg bdak pempuan pn ade gak aksi censored.. toot.. dirahsiekn identitynye, demi menjaga air muka... huhu..
tp kt gathering ni.. yg plg tak dpt dilupakn adalah, speck levi's muja yg hancur berderai... huwaaa!! kesian sgt.. aku org terakhir yg pegang, so kire aku la yg bersalah.. sibaik muja tak tuntut gantirugi... kalau tak.. terbang duit aku... huhu... sory sgt muja.. aku tau skrg kau dh ade speck baru... =) gile susah payah nk carik speck tu, siap patah balik... kebetulan dh malam... terpakse gune lampu kereta jadi torchlight... last2 jumpe jugak, tapi dh hancur kene lenyek dek kete... al kisahnye, die nk buat ape ntah (hidupkn api barbeque rasenye), suh dila pegang speck die.. dila plak beg jauh, suh aku pegangkn letak dlm beg aku... ntah camne tym nak solat asar kt surau berdekatan, tym turun kereta.. tercicir... tak perasan... itulah puncanya... huhuhu.. my bad!
tp tu sume cite lame...... n kenangan yg tak dpt aku lupekn bersama kwn2 tercinta... skrg sume dh nk kawen dh pon... dh tak dpt la nk berseronok mcm dulu lagi.. berseronok care lain pulak la... ;) definisi seronok pon dah berbeza... tapi still seronok... ape gune hidup kt dunie ni kalau tak leh berseronok... semua org perlu rase seronok... cume seronok ni kena la berpada-pada... jangan smpai lupa diri and jgn smpai terleka... lupe tanggungjwb kite for the day hereafter... kn? kn? ape la aku melalut ni... tp btul la, aku rase each n evryone of us yg hidup kt dunie ni, deserve 2 feel seronok, happy, and bahagie... aku nk sgt n doakan semua kwn2 aku dan org sekeliling aku mengecapi bahagia.., tak kesah la walau susah mcamane pon jalan yg korg lalui... ameen!!!
hey ptg2 jumaat begini.. mmg dh malas sgt nk wat keje.. pk nk cuti je... sbb tu la aku merepek kt cni... aku tak saba mau pulang and excited nk bake fruit tart utk dibawe ke umah inlaw.. insyaAllah... so, happy holidays ppl! hv a great and a healthy one!
*smiles*

1 comments:

splendid said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry